ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ίμια – 28 χρόνια μετά

31 Ιανουαρίου 2024

Ιανουάριος 1996,
Τρεις Αξιωματικοί του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού έχασαν την ζωή τους στα ΙΜΙΑ.
Τιμώντας την θυσία των αξιωματικών μας , η ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ υπενθυμίζει ότι σύνορο της πατρίδας μας είναι κάθε μικρό νησί και κάθε σπιθαμή θάλασσας και αέρα!
Για την ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ, ο σεβασμός Κράτους προς Κράτος με βάση το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συνθήκες, που διέπουν την συνύπαρξή τους είναι αδιαπραγμάτευτος, με άμεσο σκοπό την εξασφάλιση εκείνων των Συνθηκών Ασφάλειας και Αναπτυξης κάθε ανθρώπου, που ζει στην επικράτεια της Ελλάδας.
Ενθυμούμαστε πάντα και αποτίουμε Σεβασμό σε αυτούς τους ανθρώπους που το παραδειγμά τους μας υπενθυμίζει πάντοτε τις αξίες που πορεύεται η Ελλάδα στο Διεθνές Γίγνεσθαι!

Δείτε Περισσότερα

Δήλωση – Τοποθέτηση για τις εχθροπραξίες στο Ισραήλ και την Παλαιστήνη

Δήλωση – Τοποθέτηση για τις εχθροπραξίες στο Ισραήλ και την Παλαιστήνη

Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2023 Η ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ, ο πολιτικός σχηματισμός που δημιουργήθηκε από τον Άνθρωπο για τον Άνθρωπο, παρακολουθεί με ανησυχία και βαθειά λύπη τα γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή του Ισραήλ και της Παλαιστίνης και εκφράζει τις δομικές και ακλόνητες...

H Αναδιαταξη για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2023

H Αναδιαταξη για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2023

Για άλλη μια φορά μεγάλος νικητής και σε αυτές τις εκλογές η Αποχή. Και μεγάλος χαμένος ο ΔΗΜΟΣ ως θεσμικό όργανο έκφρασης της φωνής των πολιτών. Ένας Δήμος, που όσο όραμα και θέληση να έχει το επιτελείο που τον εκπροσωπεί, δεν παύει να εξαρτάται πλήρως από την...

Μετάβαση στο περιεχόμενο