Γίνε Μέλος

Eggrafi Melous
Ενημερωτικό σημείωμα για τα προσωπικά δεδομένα

Υπεύθυνος της επεξεργασίας των δεδομένων σας είναι η ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ, η οποία εδρεύει στα Άνω Λιόσια Αττικής και ειδικότερα στην οδό Έλλης Αλεξίου αριθ. 17, τηλέφωνο +30 210 77 57 500 και e-mail [email protected].

1) Για την εγγραφή του υποκειμένου των δεδομένων ως μέλoς της «ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ» (είτε με ηλεκτρονικό είτε με έγχαρτο τρόπο), η τελευταία συλλέγει και επεξεργάζεται τα στοιχεία ταυτοποίησης του υποκειμένου των δεδομένων/ υποψήφιου μέλος (ήτοι όνομα, επίθετο, όνομα πατρός, όνομα μητρός, ημερομηνία γέννησης, οδός και αριθμός κατοικίας, πόλη, τηλέφωνο, e-mail), ενώ οι σκοποί για τους οποίους η «ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ» συλλέγει και επεξεργάζεται τα ως άνω δεδομένα είναι σκοποί:
α. Καταγραφής μέλους
β. Ταυτοπροσωπίας του ενδιαφερομένου
γ. Εξασφάλισης ότι ο ενδιαφερόμενος είναι 15 ετών και άνω
δ. Δημιουργίας ηλεκτρονικού λογαριασμού μέλους,
ε. Διασφάλισης του ηλεκτρονικού λογαριασμού του μέλους.
στ. Πληρότητας της βάσης δεδομένων
ζ. Τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας
η. Αποστολής αλληλογραφίας.

Τέλος, οι νομικές βάσεις σύμφωνα με την οποία η «ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ» συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα που της παραχώρησε το υποκείμενο των δεδομένων είναι αφενός η νομική βάση της συγκατάθεσης του υποκειμένου για τη διενέργεια της κάθε επικοινωνίας και αφετέρου η νομική βάση της επίτευξης του εννόμου συμφέροντος του κόμματος για διατήρηση ενημερωμένης και ποιοτικής βάσης δεδομένων και για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των μελών.

Αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων είναι οι εκτελούντες την επεξεργασία οι οποίοι θα επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα, για λογαριασμό της ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ, όπως λ.χ. αποστολή μαζικών SMS, e-mail ή αποστολή δεμάτων και επιστολών. Επιπλέον αποδέκτες θα είναι οι υποψήφιοι του κόμματος για τις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές, τις ευρωεκλογές αλλά και τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος.

Τα προσωπικά δεδομένα του κάθε μέλους διατηρούνται αποκλειστικά για εκείνο το χρονικό διάστημα, το οποίο είναι απολύτως απαραίτητο για την εξυπηρέτηση των σκοπών, για τους οποίους έχουν συλλεγεί.

Για την άσκηση όλων των παραπάνω δικαιωμάτων καθώς και για κάθε ζήτημα που αφορά την διαχείριση των προσωπικών δεδομένων τους, τα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Προστασίας του κόμματος στο e-mail [email protected].

Επίσης τα μέλη δικαιούνται οποτεδήποτε να υποβάλλουν καταγγελία ενώπιον της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr).

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, δηλώνω ότι έλαβα γνώση ότι η ανωτέρω συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε με email στο [email protected], ενώ παράλληλα:

Γίνε μέλος της Αναδιάταξης

Στην ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ δημιουργούμε χώρο για εσένα που θέλεις να διαμορφώσεις μια νέα προσέγγιση στην έννοια πολιτική. Ξεκινήσαμε. Είσαι απαραίτητος!
Επειδή συνυπάρχουμε και συνδεόμαστε.
Αποτελούμε δίκτυο ανταλλαγής πληροφοριών και ερεθισμάτων. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, συσπειρωνόμαστε ως μονάδα. Σε καλούμε να έρθεις μαζί μας!
Με ευθύνη από την αρχή. Συμπορεύσου μαζί μας!
Δομούμε σήμερα, το αύριο.
Συσπειρωνόμαστε και προχωρούμε. Έλα μαζί μας!
Μετάβαση στο περιεχόμενο