Δελτίο Τύπου 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Πολιτικού Σχηματισμού «ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ – ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» (VIDEO)

4 Απριλίου 2023

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την 02 Απριλίου 2023 το 2 ο Εθνικό Συνέδριο του Πολιτικού Σχηματισμού «ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ – ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ».

Οι ομιλήτριες ανέπτυξαν θέσεις σχετικά με τους τομείς της κοινωνικής πολιτικής, της παιδείας, της υγείας, του περιβάλλοντος, της δικαιοσύνης, της τοπικής αυτοδιοίκησης και του ρόλου της γυναίκας.

Η Πρόεδρος, κα Αργυρώ Λεντούδη, προέβη σε έναν ευρύτερο σχολιασμό της επικαιρότητας, ενώ ταυτόχρονα τοποθέτησε και κάποιες πρώτες θέσεις σχετικά με την προσέγγιση της ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ σε σχέση με το φορολογικό ζήτημα και τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εν κατακλείδι οι βασικές θέσεις που διατύπωσε η κα Λεντούδη, ήταν οι εξής:
– Τροποποίηση αρμοδιοτήτων περιφερειών , επιστροφή αρμοδιοτήτων στους Δήμους – Πόλεις – Κράτη
– Τροποποίηση Φορολογικού Συστήματος – εκκίνηση από το μισθό κάθε εργαζομένου

Ζωηρή ήταν η αντιμετώπιση του κόσμου που παρακολουθούσε το Συνέδριο, καθώς με τις παρεμβάσεις και τα ερωτήματα που τέθηκαν, διαφάνηκαν οι ανησυχίες των πολιτών και η ταύτισή τους με τη ματιά της ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ.

Η Αναδιάταξη είσαι ΕΣΥ! Είμαστε Ένα!

Εν συνεχεία, ολοκληρώθηκε η τροποποίηση του καταστατικού της ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ και η εκλογή Προέδρου και Μελών της Κεντρικής Επιτροπής της ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ.

Δείτε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ίμια – 28 χρόνια μετά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ίμια – 28 χρόνια μετά

Ιανουάριος 1996, Τρεις Αξιωματικοί του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού έχασαν την ζωή τους στα ΙΜΙΑ. Τιμώντας την θυσία των αξιωματικών μας , η ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ υπενθυμίζει ότι σύνορο της πατρίδας μας είναι κάθε μικρό νησί και κάθε σπιθαμή θάλασσας και αέρα! Για την...

Δήλωση – Τοποθέτηση για τις εχθροπραξίες στο Ισραήλ και την Παλαιστήνη

Δήλωση – Τοποθέτηση για τις εχθροπραξίες στο Ισραήλ και την Παλαιστήνη

Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2023 Η ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ, ο πολιτικός σχηματισμός που δημιουργήθηκε από τον Άνθρωπο για τον Άνθρωπο, παρακολουθεί με ανησυχία και βαθειά λύπη τα γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή του Ισραήλ και της Παλαιστίνης και εκφράζει τις δομικές και ακλόνητες...

H Αναδιαταξη για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2023

H Αναδιαταξη για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2023

Για άλλη μια φορά μεγάλος νικητής και σε αυτές τις εκλογές η Αποχή. Και μεγάλος χαμένος ο ΔΗΜΟΣ ως θεσμικό όργανο έκφρασης της φωνής των πολιτών. Ένας Δήμος, που όσο όραμα και θέληση να έχει το επιτελείο που τον εκπροσωπεί, δεν παύει να εξαρτάται πλήρως από την...

Μετάβαση στο περιεχόμενο