Ομιλία της Προέδρου της ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

25 Αυγούστου 2023

87η ΔΕΘ. Η ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η Ιδρύτρια και Πρόεδρος της ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ Αργυρώ Λεντούδη, πραγματοποιεί ομιλία, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, στις 18.00, στο Περίπτερο 8.

«Ερχόμαστε στην Θεσσαλονίκη γιατί από εδώ ξεκίνησα, εδώ σπούδασα, εδώ είχα την πρώτη μου εργασιακή εμπειρία. Γνωρίζω πολύ καλά την ΔΥΝΑΜΙΚΗ, την ΘΕΛΗΣΗ και τον ΠΑΛΜΟ της Θεσσαλονίκης», Αργυρώ Λεντούδη.

Η ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ιδρύθηκε μέσα από την πρόθεση μας να δημιουργήσουμε μια διαδρομή συμπόρευσης με ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν για δικαιώματα που θυσιάζονται στον βωμό της υποτιθέμενης ανάπτυξης.

Ερχόμαστε στην Θεσσαλονίκη, γιατί είναι ώρα να δεχτούμε το ΚΑΛΕΣΜΑ επιστροφής σε ΑΞΙΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ που εμείς οι ίδιοι απεμπολίσαμε και απαρνηθήκαμε.

Ερχόμαστε στην Θεσσαλονίκη για να τιμήσουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΙΣΟΤΙΜΙΑ.

Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη για να αναδείξουμε όλα όσα πρέπει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να αλλάξουν, ώστε να μπορούν οι επόμενες γενιές να ζουν μέσα από μηχανισμούς και διαδικασίες, που ΤΙΜΟΥΝ το ανθρώπινο πνεύμα δημιουργίας και συνύπαρξης.

Αν τρέφεις και ΕΣΥ, ΑΓΑΠΗ για τα παιδιά και θέλεις να εργαστείς για τις επόμενες γενιές, ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ!

Αν τιμάς τον ΔΙΑΛΟΓΟ, την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και το ΟΡΑΜΑ μιας κοινωνίας με ΠΡΟΟΔΟ και ΙΣΟΤΗΤΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ!

Πολιτική σημαίνει Άνθρωπος.

Σας προσκαλούμε όλες και όλους να συμμετέχετε δυναμικά, συνοδοιπόροι και συνδημιουργοί στην συνάντηση μας, για να συνομιλήσουμε και να βρούμε την χρυσή τομή που θα αναδιατάξει κάθε τι με λογική, συνεκτικότητα και χειροπιαστά αποτελέσματα στην καθημερινότητά μας.

Δείτε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ίμια – 28 χρόνια μετά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ίμια – 28 χρόνια μετά

Ιανουάριος 1996, Τρεις Αξιωματικοί του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού έχασαν την ζωή τους στα ΙΜΙΑ. Τιμώντας την θυσία των αξιωματικών μας , η ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ υπενθυμίζει ότι σύνορο της πατρίδας μας είναι κάθε μικρό νησί και κάθε σπιθαμή θάλασσας και αέρα! Για την...

Δήλωση – Τοποθέτηση για τις εχθροπραξίες στο Ισραήλ και την Παλαιστήνη

Δήλωση – Τοποθέτηση για τις εχθροπραξίες στο Ισραήλ και την Παλαιστήνη

Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2023 Η ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ, ο πολιτικός σχηματισμός που δημιουργήθηκε από τον Άνθρωπο για τον Άνθρωπο, παρακολουθεί με ανησυχία και βαθειά λύπη τα γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή του Ισραήλ και της Παλαιστίνης και εκφράζει τις δομικές και ακλόνητες...

H Αναδιαταξη για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2023

H Αναδιαταξη για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2023

Για άλλη μια φορά μεγάλος νικητής και σε αυτές τις εκλογές η Αποχή. Και μεγάλος χαμένος ο ΔΗΜΟΣ ως θεσμικό όργανο έκφρασης της φωνής των πολιτών. Ένας Δήμος, που όσο όραμα και θέληση να έχει το επιτελείο που τον εκπροσωπεί, δεν παύει να εξαρτάται πλήρως από την...

Μετάβαση στο περιεχόμενο